<< Palaa edelliselle sivulle



Ryhmän BIELI16 viikko 43

Maanantai 21.10.2019

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Viljateknologia KC03CE60192-3005
Merja Kyntäjä
BIELI16


12:15 - 16:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Elintarviketeknologian työkurssi KC03CETK05-3006
Merja Kyntäjä
BIELI16


Tiistai 22.10.2019

08:00 - 13:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Lihatuotteiden kehittäminen 8B00BI40-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI16
BIELI17


13:15 - 16:00
Frami A140.1 (automaatiotekniikan labra 24)
Automaatiotekniikka KC03BAUT05-3002
Jyri Lehto
BIELI16


Keskiviikko 23.10.2019

12:15 - 16:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Viljateknologia KC03CE60192-3005
Merja Kyntäjä
BIELI16


Torstai 24.10.2019

09:00 - 11:45
Frami A540.1 (teoria 46)
YRITYSVIERAILIJA / Valmisruokateknologia KC03CE60144-3005, Tuotekehitys YE00BI37-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI16
MKBIELI17
BIELI17


10:00 - 18:00
Frami F110 (auditorio 98)
Ruokayksikön opinnäyteseminaarit
Teija Rönkä
AGRO18A
AGRO17A
AGRO17B
AGRO18B
AGRO17
AGRO16
AGRO16A
AGRO16B
MAGRO16
MAGRO18
MAGRO19
MAGRO17
BIELI17
BIELI16
RESTO17
RESTO16
MKBIELI17
HUOM! Tarkista toteutunut ohjelma sähköpostista.

15:15 - 18:45
Frami A140.2 (atk 30)
Tuotantoprosessin suunnittelu KC03CE40323-3004
Jarmo Alarinta
BIELI16
MKBIELI17


Perjantai 25.10.2019

08:00 - 11:45
Frami A320.2 (kielistudio 36)
Tuotantovälineiden hankinta ja käyttö KC03TVHK05-3005
Jarmo Alarinta
BIELI16
MKBIELI17


12:15 - 15:00
Frami A450.1 (teoria 30)
Valmisruokateknologia KC03CE60144-3005
Matti-Pekka Pasto
BIELI16


Lauantai 26.10.2019