<< Palaa edelliselle sivulle



Ryhmän BIELI17 viikko 43

Maanantai 21.10.2019

12:15 - 14:00
Frami A520.6 (teoria 48)
Kasvikset ja marjavalmisteet KC03CE60214-3006
Laila Matikainen
BIELI17


14:15 - 16:15
Frami A420.5 (teoria 28)
Tuotekehitys YE00BI37-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI17


Tiistai 22.10.2019

08:00 - 13:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Lihatuotteiden kehittäminen 8B00BI40-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI16
BIELI17


13:15 - 16:00
Frami A140.2 (atk 30)
Tilaus-toimitusketjun hallinta KC03TOIM05-3003
Margit Närvä
BIELI17


Keskiviikko 23.10.2019

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Kasvikset ja marjavalmisteet KC03CE60214-3006
Laila Matikainen
BIELI17
A-ryhmä


12:15 - 14:00
Frami A520.7 (teoria 42)
Kasvikset ja marjavalmisteet KC03CE60214-3006
Laila Matikainen
BIELI17


14:15 - 17:00
Frami A540.1 (teoria 46)
Dairy technology 8B00BU17-3002
Jarmo Alarinta
IEPFF19F
BIELI17


Torstai 24.10.2019

09:00 - 11:45
Frami A540.1 (teoria 46)
YRITYSVIERAILIJA / Valmisruokateknologia KC03CE60144-3005, Tuotekehitys YE00BI37-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI16
MKBIELI17
BIELI17


10:00 - 18:00
Frami F110 (auditorio 98)
Ruokayksikön opinnäyteseminaarit
Teija Rönkä
AGRO18A
AGRO17A
AGRO17B
AGRO18B
AGRO17
AGRO16
AGRO16A
AGRO16B
MAGRO16
MAGRO18
MAGRO19
MAGRO17
BIELI17
BIELI16
RESTO17
RESTO16
MKBIELI17
HUOM! Tarkista toteutunut ohjelma sähköpostista.

Perjantai 25.10.2019

Lauantai 26.10.2019