<< Palaa edelliselle sivulle



Ryhmän BIELI19B viikko 04

Maanantai 20.01.2020

08:00 - 09:45
Frami F128 (auditorio 248)
Ruokaketjun toiminta YE00BI08-3010
Ilkka Latomäki
Samu Palander
Anu Latva-Reinikka
Leena Arjanne
Merja Kyntäjä
Jori Lahti
AGRO19A
BIELI19A
RESTO19A
BIELI19B
RESTO19B
AGRO19B


10:00 - 11:45
Frami A520.7 (teoria 42)
Differentiaali- ja integraalilaskenta KC03MAT108-3006
Heikki Kokkonen
BIELI19A
BIELI19B


12:15 - 14:00
Frami A540.1 (teoria 46)
Kemia 8B00BS79-3002
Kristiina Peltoniemi
BIELI19A
BIELI19B


14:15 - 16:00
Frami A540.1 (teoria 46)
Mekaniikka ja lämpöoppi KC03FYSI11-3005
Pasi Junell
BIELI19A
BIELI19B


Tiistai 21.01.2020

08:00 - 09:45
Frami A540.1 (teoria 46)
Algebra ja geometria KC03MAT107-3007
Sari Rimpelä
BIELI19A
BIELI19B


10:00 - 11:45
Frami A520.6 (teoria 48)
Differentiaali- ja integraalilaskenta KC03MAT108-3006
Heikki Kokkonen
BIELI19A
BIELI19B


12:15 - 17:00
Frami F144 (lasipalatsi 120)
Opiskelu ammattikorkeakoulussa XX00CG82-3006 / Ryhmäytyminen
Eija Putula-Hautala
Anu Katila
RESTO19B
BIELI19
BIELI19A
BIELI19B
RESTO19
RESTO19A
AGRO19A
AGRO19B


Keskiviikko 22.01.2020

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Ruokatuoteteknologian perusteet 8B00BS96-3004
Matti-Pekka Pasto
BIELI19B


12:15 - 16:00
Frami A120.4 (Analyysilaboratorio)
Kemian laboratoriotyöt 8B00BS80-3004
Kristiina Peltoniemi
BIELI19B


Torstai 23.01.2020

08:00 - 09:45
Frami A540.1 (teoria 46)
Mekaniikka ja lämpöoppi KC03FYSI11-3005
Pasi Junell
BIELI19A
BIELI19B


10:00 - 17:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Ruokatuoteteknologian perusteet 8B00BS96-3004
Merja Kyntäjä
BIELI19B


Perjantai 24.01.2020

Lauantai 25.01.2020