<< Palaa edelliselle sivulle



Ryhmän MKBIELI17 viikko 43

Maanantai 21.10.2019

Tiistai 22.10.2019

Keskiviikko 23.10.2019

Torstai 24.10.2019

09:00 - 11:45
Frami A540.1 (teoria 46)
YRITYSVIERAILIJA / Valmisruokateknologia KC03CE60144-3005, Tuotekehitys YE00BI37-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI16
MKBIELI17
BIELI17


10:00 - 18:00
Frami F110 (auditorio 98)
Ruokayksikön opinnäyteseminaarit
Teija Rönkä
AGRO18A
AGRO17A
AGRO17B
AGRO18B
AGRO17
AGRO16
AGRO16A
AGRO16B
MAGRO16
MAGRO18
MAGRO19
MAGRO17
BIELI17
BIELI16
RESTO17
RESTO16
MKBIELI17
HUOM! Tarkista toteutunut ohjelma sähköpostista.

12:15 - 14:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Frami A120.4 (Analyysilaboratorio)
Lihateknologia 3 KC03CE60143-3004
Matti-Pekka Pasto
MKBIELI17


14:15 - 15:00
Frami A420.2 (teoria 34)
Lukuvuosi-info
Eija Putula-Hautala
MKBIELI17


15:15 - 18:45
Frami A140.2 (atk 30)
Tuotantoprosessin suunnittelu KC03CE40323-3004
Jarmo Alarinta
BIELI16
MKBIELI17


Perjantai 25.10.2019

08:00 - 11:45
Frami A320.2 (kielistudio 36)
Tuotantovälineiden hankinta ja käyttö KC03TVHK05-3005
Jarmo Alarinta
BIELI16
MKBIELI17


12:15 - 18:00
Frami A520.7 (teoria 42)
Tuotantotalous KC03TTAL05-3005
Hanne Ala-Harja
MKBIELI17


Lauantai 26.10.2019

08:00 - 11:45
Frami A240.2 (atk 35)
Automaatiotekniikka KC03BAUT05-3003
Ismo Tupamäki
MKBIELI17


12:15 - 15:00
Frami A520.7 (teoria 42)
Lihateknologia 3 KC03CE60143-3004
Matti-Pekka Pasto
MKBIELI17