Palaa edelliselle sivulle



Ryhmän BIELI17 viikko 39

Maanantai 21.09.2020

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Work course of the food technology 8B00CG69-3001
Jarmo Alarinta
BIELI17
IEPFF20F


12:15 - 14:00
Frami A520.6 (teoria 48)
Viljateknologia KC03CE60192-3006
Merja Kyntäjä
BIELI17


14:15 - 17:00
Frami A240.4 (atk 35)
Tuotantoprosessin suunnittelu KC03CE40323-3006
Jarmo Alarinta
BIELI17


Tiistai 22.09.2020

08:00 - 10:45
Frami A240.4 (atk 35)
Tuotantoprosessin suunnittelu KC03CE40323-3006
Jarmo Alarinta
BIELI17


11:00 - 13:00
Frami A420.6 (teoria 28)
Viljateknologia KC03CE60192-3006
Merja Kyntäjä
BIELI17


13:15 - 16:00
Frami A140.2 (atk 30)
Automaatiotekniikka KC03BAUT05-3004
Ismo Tupamäki
BIELI17


Keskiviikko 23.09.2020

12:15 - 16:00
Frami A120.4 (Analyysilaboratorio)
Viljateknologia KC03CE60192-3006
Merja Kyntäjä
BIELI17


Torstai 24.09.2020

09:00 - 14:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI17


14:15 - 17:00
Frami A350.1 (teoria 75)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17
54

Perjantai 25.09.2020

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Work course of the food technology 8B00CG69-3001
Jarmo Alarinta
BIELI17
IEPFF20F


12:15 - 15:00
Frami A140.2 (atk 30)
Automaatiotekniikka KC03BAUT05-3004
Ismo Tupamäki
BIELI17


Lauantai 26.09.2020