Palaa edelliselle sivulle



Ryhmän MRESTO20 viikko 02

Maanantai 11.01.2021

Tiistai 12.01.2021

Keskiviikko 13.01.2021

15:15 - 16:30
Verkkototeutus Food Business Challenge -kisan Kick Off -tilaisuus
Soila Huhtaluhta
AGRO17A
AGRO17B
AGRO18A
AGRO18B
AGRO19A
AGRO19B
AGRO20A
AGRO20B
BIELI17
BIELI18
BIELI20A
BIELI20B
RESTO17
RESTO18
RESTO20A
RESTO20B
MRESTO20
MRESTO21
MBIELI20
MBIELI21
MAGRO18
MAGRO19
MAGRO20
MAGRO21
BIELI19


Torstai 14.01.2021

11:00 - 11:45
Frami A540.1 (teoria 46)
Etäopetus Konseptilähtöinen tilasuunnittelu CA00BS73-3003
Ilkka Latomäki
Kirta Nieminen
MRESTO20


12:15 - 16:00
Frami A420.4 (atk 35)
Etäopetus Ruokapalvelujen laadun kehittäminen CA00BS68-3003
Kirta Nieminen
MRESTO20


16:15 - 18:00
Frami A350.1 (teoria 75)
Marketing planning and implementation in the food chain YE00BW57-3005
Ilkka Latomäki
Nina Sillvan
MBIELI20
MRESTO20


18:15 - 20:00
Urasuunnittelu ja kansainvälisyys XX00CG83-3025
Eija Putula-Hautala
Tiina Välimäki
MBIELI20
MRESTO20


Perjantai 15.01.2021

08:00 - 10:45
Frami A440.5 (teoria 60)
Marketing planning and implementation in the food chain YE00BW57-3005
Ilkka Latomäki
Nina Sillvan
MBIELI20
MRESTO20


11:00 - 15:00
Frami A350.3 (atk 35)
Etäopetus Konseptilähtöinen tilasuunnittelu CA00BS73-3003
Kirta Nieminen
MRESTO20


15:15 - 19:00
Frami A440.4 (atk 35)
Frami A450.1 (teoria 30)
Tuotannonohjaus ammattikeittiössä CA00CL40-3002
Paula Juurakko
MRESTO20


Lauantai 16.01.2021

08:00 - 10:45
Frami A420.6 (teoria 28)
Konseptilähtöinen tilasuunnittelu CA00BS73-3003
Ilkka Latomäki
MRESTO20


11:00 - 16:00
Frami A420.6 (teoria 28)
Etäopetus Ruokapalvelujen laadun kehittäminen CA00BS68-3003
Kirta Nieminen
MRESTO20