Return to previous page



Group BIELI17, week 43

Monday 19.10.2020

09:00 - 10:45
Frami A340.1 (atk 35)
Viljateknologia KC03CE60192-3006
Merja Kyntäjä
BIELI17


11:00 - 15:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Work course of the food technology 8B00CG69-3001
Merja Kyntäjä
BIELI17
IEPFF20F


Tuesday 20.10.2020

Wednesday 21.10.2020

09:00 - 11:45
Frami A420.6 (teoria 28)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17


12:15 - 16:15
Frami A220.5 (ele.labra 26)
Tuotantovälineiden hankinta ja käyttö KC03TVHK05-3008
Jarmo Alarinta
BIELI17


Thursday 22.10.2020

10:00 - 13:00
Frami A420.5 (teoria 28)
Valmisruokateknologia 8B00BS82-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17


13:15 - 16:00
Frami A440.5 (teoria 60)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17


Friday 23.10.2020

Saturday 24.10.2020