Return to previous page



Group BIELI17, week 45

Monday 02.11.2020

09:00 - 13:00
Frami A220.3 (sul.labra 26)
Tuotantovälineiden hankinta ja käyttö KC03TVHK05-3008
Jarmo Alarinta
BIELI17


13:15 - 16:00
Frami A540.1 (teoria 46)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17


Tuesday 03.11.2020

13:15 - 15:00
Frami A420.6 (teoria 28)
Viljateknologia KC03CE60192-3006
Merja Kyntäjä
BIELI17


15:15 - 17:00
Frami A420.4 (atk 35)
Valmisruokateknologia 8B00BS82-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17


Wednesday 04.11.2020

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Work course of the food technology 8B00CG69-3001
Merja Kyntäjä
BIELI17
IEPFF20F


Thursday 05.11.2020

08:00 - 10:45
Frami A440.2 (teoria 56)
Valmisruokateknologia 8B00BS82-3001
Matti-Pekka Pasto
BIELI18
BIELI17


Friday 06.11.2020

Saturday 07.11.2020