Return to previous page



Group BIELI20, week 41

Monday 10.10.2022

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Elintarvikeprosessit 8B00BS81-3004
Ilmari Äijö
BIELI20
Pienryhmä 1


12:15 - 15:00
Frami A420.5 (teoria 28)
Tuotantotalous 8B00BT49-3004
Ilmari Äijö
BIELI20


15:15 - 16:00
Frami A450.3 (teoria 40)
Harjoittelu 8B00BI31-3005
Matti-Pekka Pasto
BIELI20


Tuesday 11.10.2022

08:00 - 13:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3003
Matti-Pekka Pasto
BIELI20
BIELI19


13:15 - 16:00
Frami F308 (teoria 48)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3003
Matti-Pekka Pasto
BIELI20
BIELI19


Wednesday 12.10.2022

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Elintarvikeprosessit 8B00BS81-3004
Ilmari Äijö
BIELI20
Pienryhmä 2


12:15 - 15:00
Frami A420.6 (teoria 28)
Tuotantotalous 8B00BT49-3004
Ilmari Äijö
BIELI20


Thursday 13.10.2022

08:00 - 09:45
Frami A420.5 (teoria 28)
Henkilöstöjohtaminen ruokaketjussa YE00CY05-3001
Nina Sillvan
BIELI20


10:00 - 14:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Food development project CA00CG19-3007
Matti-Pekka Pasto
BIELI20
IEPFF22F


15:15 - 18:00
Tutkimus- ja kehittämistyö / ETÄOPETUS
Margit Närvä
Sari Rimpelä
Anu Latva-Reinikka
BIELI20


Friday 14.10.2022

08:00 - 10:45
Frami A440.5 (teoria 60)
Lihateknologian prosessit ja laatu 8B00BI39-3003
Matti-Pekka Pasto
BIELI20
BIELI19


11:00 - 14:00
Frami A450.3 (teoria 40)
Elintarvikeprosessit 8B00BS81-3004
Ilmari Äijö
BIELI20


Saturday 15.10.2022