Return to previous page



Group BIELI20B, week 02

Monday 11.01.2021

12:15 - 14:00
Frami A350.1 (teoria 75)
Mekaniikka ja lämpöoppi KC03FYSI11-3007
Pasi Junell
BIELI20B
BIELI20A
BIELI20


14:15 - 16:00
Kemia 8B00BS79-3004
Sarita Ventelä
BIELI20B
BIELI20A
BIELI20


Tuesday 12.01.2021

08:00 - 10:45
Frami A450.3 (teoria 40)
Differentiaali- ja integraalilaskenta KC03MAT108-3008
Heikki Kokkonen
BIELI20B
BIELI20A
BIELI20


11:00 - 13:00
Kemia 8B00BS79-3004
Sarita Ventelä
BIELI20B
BIELI20A
BIELI20


13:15 - 15:00
Frami A420.6 (teoria 28)
Mekaniikka ja lämpöoppi KC03FYSI11-3007
BIELI20B
BIELI20A
BIELI20


Wednesday 13.01.2021

08:00 - 11:45
Frami A120.12 (Food Lab)
Ruokatuoteteknologian perusteet 8B00BS96-3006
Merja Kyntäjä
Matti-Pekka Pasto
BIELI20B


15:15 - 16:30
Verkkototeutus Food Business Challenge -kisan Kick Off -tilaisuus
Soila Huhtaluhta
AGRO17A
AGRO17B
AGRO18A
AGRO18B
AGRO19A
AGRO19B
AGRO20A
AGRO20B
BIELI17
BIELI18
BIELI20A
BIELI20B
RESTO17
RESTO18
RESTO20A
RESTO20B
MRESTO20
MRESTO21
MBIELI20
MBIELI21
MAGRO18
MAGRO19
MAGRO20
MAGRO21
BIELI19


Thursday 14.01.2021

08:00 - 11:45
Frami A120.4 (Analyysilaboratorio)
Kemian laboratoriotyöt 8B00BS80-3007
Sarita Ventelä
BIELI20B


12:15 - 16:00
Frami A120.12 (Food Lab)
Frami A120.8 (Aistilaboratorio)
Frami A120.4 (Analyysilaboratorio)
Ruokatuoteteknologian perusteet 8B00BS96-3006
Merja Kyntäjä
Matti-Pekka Pasto
BIELI20B


Friday 15.01.2021

Saturday 16.01.2021